Agybaj

Szarból várat Takács Nórával

Már én érzem magam szarul és kérek elnézést, hogy Takács Nóra Jó nő blogjához kell hozzányúlnom, de amúgy is sejthető volt, hogy bekerül az ekegépbe a videóblog figyelő posztsorozatom kapcsán. Most két dolgon is sikerült felhúznom magam, ami Nóra közreműködésének köszönhetően megint ráébresztett arra a világigazságra, hogy a nőknek sosincs egy gönce amit felvegyenek. Hát, a nagy lófaszt nincs.

takács nóra farmer

Folyt.köv. →

A helyes mondat így hangzana, hogy: Nincs egy ÚJ, DIVATOS, DRÁGA göncöm, amiben a nyálcsorgató, bikanyakú, arannyal, pénzzel és sármmal kivert férfiak obszcén, szexista “basználak” megjegyzésekkel utánam füttyögnének. SZAR AZ ÉLET anyukám, de ez van. Nóra, most – kétszer is – megmutatta, hogyan kell a régóta levedlett használaton kívüli ruciból ma is divatos akármit csinálni. Természetesen szét kell szabdalni a vérbe. A tudomány ott kezdődik, hogy egy hosszúszárú farmerből rövidet csinálunk. Ha ez még nem jutott eszébe egy rajongótáborának szánt 27-45 év közti korosztály képviselőjének egyszer a büdös életben sem, na az nagy gyász.  Rövidből hosszút csinálni már melósabb feladat, amihez nem elég a két havonta megvett Burda magazin budin való lapozgatása, de még varrónő szárnysegédnek bevetett asszonypajtás sem. Ellenben Hosszúból rövidet faragni, konkrétan – igényességtől mentesen – pár nyisszantásból megvan. Nem egy nagy was ist das. Mi a bajom? Hogy Nóra szemtelenül kifogyott az ötletekből, de ő mégis képes ebből a szarból is kacsalábon forgó palotát összetákolni. Gratula neki ezért. Tényleg.

A nem jó, levedlett, szégyellni való gatyákat meg el lehet vinni a Karitasznak amúgy, ha már a H&M-ben mondjuk fillérekért az ember után vágnak egy viseletes rövidgátyót.

Az meg, hogy két résszel korábban egy vékony kendőre – szerintem inkább ágytakaró volt az, de mindegy – vágott mandula alakú – inkább a gyönyör kapujára emlékeztető – nyílásokat és szépen megmutogatta, hogy lehet abból könnyed nyári felsőt varázsolni. Lehet használni, mint poncsót, amiben Mexikóban sem divatoznak már a helyiek; lehet belőle kendő, beszarás, ilyen dögmelegben majd még lesz is olyan, aki plusz ruhaanyagot teker magára; lehet belőle mellényke, aminek szintén nincs értelme, ráadásul ronda is, mert még Nórán is hülyén állt. Ezt a három variációt vetette csak fel, holott kismilló ötletet rejteget a tarsolyában ennek a szétlyuggatott kendőnek a felhasználásával kapcsolatban, mert ő mondja, hogy mindenki kísérletezgessen maga. Az én javaslatom, hogy az így szétvágott rongydarabot egy elegáns mozdulattal orientáljuk a kukába.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!