Agybaj

RTL Klub! Tessék már egy kicsit konkretizálni!

Az Éjjel-Nappal Budapest című dokureality-nek eladott teleregénynek volt egy felhívása. Maga mellé állította a legnagyobb pókeres oldalt, a Poker Stars-t és az egymás seggének fényesre nyaldosásával toboroztak a sorozatnak új szereplőket. Ez volt a terv. Hogy mi lett belőle azt nem tudom, de az hétszentség, hogy böszme szarul lett kommunikálva ez a dolog.

Három módon kerülhetett be az exklúzív castingra az ember. 1) Freerollokon keresztül. 2) Pókersulin keresztül. 3) Bemutatkozó kisfilmmel. A két pókeres dolog teljesen érthető, mert a Poker Stars leginkább pókerben utazik, ugye. De neki mi köze van ahhoz, hogy valaki videót készítsen magáról. A vlogolás az, ami pont nem a Poker Stars asztala. Igen, ez már inkább az RTL Klub érdekeit képviseli, hogy azért lássa is az embert, akit a képernyőre akar kitolni. De, akkor ennek meg mi köze van a pókerhez? Jó, a barterszerződés, értem én, hogy gőzgép. Összezavarodottságom leginkább az alábbi videóban mérhető le, amit amúgy az egyik haverom csinált, de ez most mellékes, mert a “verseny” június 2-án kurvára lezárult , szóval ez nem ingyenpromó, csakhogy tudjuk.

Folyt. köv. →

Ahogy azt Tibi barátom pazarul mutatja, ő sem tudja mi a halált várnak el tőle az RTL Klubnál. Most akkor faszán kell tudni pókerezni, vagy elég csak regulár telepi srácnak lenni, aki valamilyen szinten vicces is? Azért szövetkezett a médianagyhatalom a pókeres szájttal, mert majd lesz az Éjjel-Nappal Budapest szövevényes történetében egy pókeres társaság? Tibi megmutatta, hogy Sas Józsefet meghazudtoló szinten küldi a poént, mert civilben amúgy ímmel-ámmal Maksa Zoltán felszopóembereként tengeti fölös félóráit. De, ha ez nem lenne elég, akkor az is látszik, hogy tudja mi fán terem a francia kártya, de annyi biztos, hogy látott már egy Terence Hill filmet. Szóval, akkor ez most jó, vagy tök mindegy, mert csak egy három részre berendelt töltelékembert kerestek a túlspilázott felhívás keretein belül?

Remélem bejutottál Tibi bazmeg!

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!