Agybaj

Szarul koreografált termékmegjelenítés

Június beköszöntével nálam hivatalosan is nyár van. Ezzel megindul a bejegyzésdagály és első héten a videós kotentokat fogom feltérképezni, hogy valahogy pótoljam a Körmendi Gáboros juj.hu aranykort. Előre szólok, hogy hálistennek van remény, de először a szarokkal kezdjük.

álommeló

Bónusz Brigád – Álommeló

Júniusi “Kritikus videóanyagok” sorozatunk második részéhez érkeztünk, mely nemes alkalomból, újfent Német Máté munkásságát veszem elő. Jelenleg, és még 10 hónapig fog a Bónusz Brigád keretei között Álommelósként tevékenykedni, mely abban bőven ki is merül, legalábbis az annak idején kiírt pályázat szerint, hogy heti 2-3 alkalommal tesztel egy Bónusz Brigád szolgáltatást, majd egy poszt vagy egy videó keretein belül összegzi, hogy mi mennyire fasza. Ezt havi 400.000 forintért plusz 500.000 forint költőpénzért (vagy fordítva?) KELL csinálni. Bruttó vagy nettó, nem tudom. A múltkor már sikerült lőnie egy olyan videót, ami még a vödörben böfögés szintjét is alulmúlja, ezért ahhoz képest jócskán felfejlődött az úr, de közel sem érdekes, pláne nem szórakoztató.

 

Folyt. köv. →

A feladat nem túl bonyolult, és talán ezért is lehet iszonyat érdektelenül és fásultan csinálni. Igazából sajnálom is Mátét, hisz nem fikázhatja a szolgáltatásokat, mert akkor a BB biztos megcibálná, amiért borulna pár szerződés és így tovább. Plusz mi a tökömnek mennék el magamtól masszázstanfolyamra, ha amúgy kajakra nem érdekel, ugyanez igaz a búvártanfolyamra és baristaképzőre is. Kőkemény PR anyagot kell tolni, amit már leírni is siralmasan hangzik, nemhogy ténylegesen is csinálni. Máté törekszik az élményközpontú átadásra, de ez annyira erőltetett, hogy egyszerűen fájdalom nézni, mint ahogy a Mikroszkóp színpadtól lenyúlt hangeffekteket is hót szánalom alkalmazni, de Máté mégis megteszi. BASZKI!

Heti 500 nézőt sikerül megörvendeztetni a videókkal, ami szerintem biztos nem az a szám, amit a Bónusz Brigád kitűzendő célként akasztott ki. A témák ugye adva vannak, szóval még abba se nagyon lehet belekötni, de a minek kérdést persze jogosnak érzem feltenni. Máté, szerintem amúgy nem meggyőző, nem egy kimondottan érdekes személy, így a képernyőn keresztül legalábbis, plusz hátrány, hogy engem szimplán felbasz egy ilyen nazális orgánumú gyerek, aki úgy narrál, mintha mindig náthás lenne. Szarból várat? Nehezen.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!