Agybaj

A Nőkről alkotott negatív tévképzetek

Drága Hölgyek,

ez most fájni fog, mert kegyetlenül őszinte lesz.

Vannak azok a jól ismert sztereotip besorolások melyekbe a megcsalt, megkeseredett, hosszú évek óta nőtlen vagy éppen még szűz férfiak szokták a nőket könnyű szerrel beskatulyázni. Alábbiakat kívánom – a teljesség minden igénye nélkül – felsorolni és azok esedékességét megmagyarázni. Kezdjük is a legerősebbel.

# MINDEN NŐ KURVA

Újfent nyomatékosítanám, hogy ezeket nem én mondom, nem én találom ki. Aki eltipegett már egy kocsmapultra boruló enyhén, vagy éppen totál bebaszott figura mellett, az sanszosan hallhatta már az alábbi mondatot. Szóval a nők azért kurvák, mert feltételezés, illetve szemtanúk szerint, mert nyilvánvalóan más fickóknak kelleti magát, ne adj isten még beszélget is velük, melynek során elég, ha az illető hölgy – teszem azt egy buliban  6-7 percre eltűnik, máris lehet feltételezni, hogy a klub vécéjében, a klub mögötti parkolóban, a kocsiban, a táncparkett kellős közepén, egy félreeső sarokban tárogatózott, oboázott és vette végig az egész káma-szutrát egy szerencsés uriemberrel. Ezt a tévképzetet erősíti a férfiak viselkedése, miszerint egy jó koktélra való meghívás az már kőkemény pettingnek minősül, onnantól sima ügy, csak tűz közelben kell maradni és bárgyú képpel vigyorogni. Külső szemlélőként igaz hát, hogy minden nő kurva, de azt a megfigyelő sem tudhatja, hogy a kiszemelt, ringyónak titulált nő mennyi ideje nem volt férfival, hogy hány whisky colára hívták már meg az este folyamán mire sikerült levetkőznie gátlásait és strasszos ruháit.

Folyt. köv. →

# A HÜLYE SZŰZKURVÁJA

Akik aljas módon elfogadják az italt, ebédet, bármit, de más egyéb közeledést elutasítanak. Ez a sztereotip megbélyegzés leginkább az első pontunk következménye, hisz végső elkeseredésben, az ötlettelen, csajozásra eleve képtelen férfiak csak az italmeghívással meg a kettőt jobbra, kettőt balra táncparkettes topogással tudnak a hölgyekhez közelíteni, ami édes kevés, drága uraim. (A profibbak, illetve a könnyű prédára vágyók az eleve részeg hölgyeket keresik.) Ebben az esetben csak az önérzetes nők, illetve azok, akik már szégyenlik lelejmolni szegény pancserokat, no meg akik nem csak a beugró meg némi apró – nem húszezres – kíséretében indultak neki az éjszakának, azok nem fogadják el az ingyen naftát. A fiatalok és még bohó hamvas barackok zokszó nélkül nyakalják az ingyenpiát és tovább is állnak a kevésbé szép barátnőikkel, de csak az után, hogy nekik is vetettek egy rundót. De szép is az ilyen. Cserébe jön némi simulós tánc, de az is csak véletlenül maximum. Ezzel be is lehet érni, lehet csalódottan, dühösen hazakullogni és a netpornóra veszettül ráfeszülni, ha már más nem is.

# CICI & SEGG

Még maradjunk egy kicsit az ismeretlen ismerkedésnél. Egyértelmű, hogy a nőknek minden időben, minden körülmények között jól kell kinéznie. De mennyire kell jól kinézni? És általában itt szoktak nagyon sokan a ló túlsó oldalára átesni, amikor nem engednek mást láttatni magukból csak annyit, hogy segg és cici, oszt kalap, a sekélyes felszínességen túl más úgy sem számít. Illetve ennek okán a betekintés szögétől függően, akár a hölgyek méhnyakszájáig is beláthatnak a szemfülesebb urak. Ezért van az, hogy ily indokoltan tárgyiasítják a nőket a neandervölgyi őstulkok, de lássuk be, ez elég kétoldalú dolog. Néha a kevesebb több alapon is adhatnának magukra a nők, gondolok itt arra, hogy nem kéne többet mutatni magukból, mint amik valójában. Kevesebb smink, több ruha. Persze ha valaki arra gerjed, hogy dekoltázsa perverz férfiak tömkelegének nyálcsorgatásának tárgyát képezi, hát hajrá. No, meg azért azt se mondom, hogy bokát épphogy láttatni engedő csőszoknya plusz polyester garbó szettben kell tolni a diszkóban rötyit. Valahol a kettő között.

# A LESZBIKUS KISLÁNYOK

Tudjuk, amikor egy ritka ronda pasi közeledésére a két egymással táncoló barátnő smárolni kezd, hogy így lekoptassák a nem kívánatos harmadikat. Ezt meg minek kell? Persze. Nőkkel sokkal jobb csókolózni, mint férfiakkal, ezt a meleg férfiakon kívül mindenki aláírhatja, de akkor is.

# A KIELÉGÍTETLEN RIBANC

Ehhez nem fűznék semmi. Ők azok, akik savanyúságukkal barátnőik életét is megkeseríti a folytonos panaszkodással és így tovább.

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!