Agybaj

Ragassz össze minden szart!

Házi barkács női fejjel.

Tessék végig elolvasni, mert igaz, hogy megint kedvenc közszereplőmet, Takács Nórát veszem elő az én kis méregzsákocskámból, de a köpködős szitkozódás mögött felsejlik majd némi magasztos tartalom is. A múltkori szépségápolási témához valóban nem tudtam, mit hozzátenni, de őszintén szólva a posztban nem is szándékoztam bármi nemű forradalmi biolófasz előállításával, vagy teszem azt reklámozásával foglalatoskodni, csupán véleményt mondtam erről az új heppről. Ha ez bűn, akkor szépen bekullogok az őrsre, de addig itt vagyok. Most Nóra barkács tippjeit mutatnám be, amikkel még nem is lenne baj, ha nem lennének annyira ócskák. És bár kevésbé feltűnően, de ezzel a kis húzásával, valahol bizony lenézi a rajongóit, meg úgy általában a nők kreativitását tendálja az abszolút nulla irányába.

nóra

 

Folyt. köv. →

Igazából a tököm se fog mentegetőzni. Látjuk mit csinál Takács Nóra? Fog egy ragasztópisztolyt, a kreatív anyukák és boldogtalan, magányos harmincasok celluxát legjobb barátját és mindent mindennel összeragaszt. Na, hát az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy hármas voltam technikából, plusz a legozás szintjén sem jutottam az ultra hardcore Technic legoig, de nem is jártam csütörtök délben háztartástanra és nem is okoskodok a WC cuca árnyékából. Az is igaz, hogy a Nóra által produkált dolgok csak dekorációk és hót felesleges csicsák, amik nem teszik egyszerűbbé a hétköznapokat, de kibaszott giccsessé  viszont már annál inkább. Még mielőtt a torkomnak ugrana a 60 ezres lélekszámú Takács Nóra fanklub és a konyhakést a hátamban találnám, talán nézzük meg a videót, melyben feldíszít egy balerina cipőt, vagy mi halált. No, kérdem én, szétbaszná-e Ön a 24 ezer forintos VAGABOND topánkáját, hogy az orrára legyen ragasztva valami ultragagyi művirág? Ugye, hogy nem. A másik kedvencem az összeragasztózott csini kis bulibajárós szütyő, amiben semmi nem fér el, könnyen elszakadhat és mindezek tetejében még bűn ronda is, ami utóbbi miatt tutira nem fogják heves karmolászás közepette letépni viselője válláról. Mondjuk fasza ez, hogy van ilyen ,mert nem lehet minden kerítés kolbászból, ahogy minden partitáska sem lehet kihalás szélén álló állatfajok bőréből varrt Louis Vutton.

A női praktikák terén ott megáll a tudomány, hogy fogsz egy csomó szart és jól összeragasztózod a többi szarral.  Hölgyek, ennél többre is futja. Ha szépségápolásban, illetve napi túlélőtippek terén csakis Takács Nóra lehet a megmondás istennője, akinek minden mondata, alany állítmányba öntött arany igazság, akkor legalább a dekor terén keressünk már valaki mást. Annyi, de annyi jó ötletláda van szerte a hálón, tessék abból szemezgetni és nem beérni a két óra alatt összegányolható tünci retikülökkel és a semmire sem való kis tartókákkal.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. jaksi says:

  Kedves Szerző(Géza?)!

  Látom nagyon kritikusan szemléled a dolgokat, főleg, hogy nem vagy nő és főleg, hogy a másik konkurens oldal egyik szerkesztőjét kritizálod..
  ..de ha ennyire nem tetszik minek nézed (főleg, hogy elvileg nem vagy nő)? Meg amúgy is hadd csinálja, legalább vannak ötletei, próbálja feldobni az unalmas hétköznapokat. Te a kritizáláson kívül értesz máshoz is?
  Nórának legalább van értelmes műsora. A férfiak hol mondhatják el magukról, hogy van nekik szóló hasonló műsor?
  Vagy ha már így kritizálsz..csinálj te jobbat..:D

  Zárásként csak annyit, hogy nem is sejted, hogy hányan követik őt.. és téged mennyien is követnek? xD


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!