Agybaj

A nagy pajszertól döglenek a nők

TANULMÁNY IS BIZONYÍTJA, hogy a nők a vulvarepesztően nagy családi ékszerrel megáldott urakat kedvelik jobban. Egyértelműen kimondják az amúgy is alapigazságot, hogy a nők érdekeltek, ha a pénisz van terítéken, de válogatós természetük “a nagyobb jobb” elvet követi. Na, ne basszatok fel! Komolyan? Hát ezen túl nem a farokhosszabbító merci kulcsot kell pörgetni a swingerpartin, hanem az IKEAból nyúlt ingyen centit, hogy akadjon estére valaki, akit a dzsuvás budiban meg lehet csúnyázni?

banana

Folyt. köv. →

A nagyobb lőcstől kívánatosabb lesz a férfiember. Mily pompás teazsúr lehet a hangyafaszúaknak ilyen tudományos értekezéseket olvasni. Ha már ennyire kiléptünk a prüdériából, akkor azért csak megnéznék egy Minden Tudás Egyeteme különkiadás ebben a témában. E mellett csak úgy habzsolnám a szeméremajkak méretének és formájának lélektani vizsgálatát, míg a kereskedelmi tévéken levezetés gyanánt bámulhatnám a Vagina Monológok teleregényy változatát, a délelőtti teleshopban meg menne a péniszpumpa ezerféle felhasználásával foglalkozó ismeretterjesztés. Erről ugyan nem ír a tanulmány, de az elcsökevényesedett péniszméret mellett a második leghervasztóbb dolog ami nagy mértékben csökkentheti egy alfa hím ázsióját, az az illető mélyszegénysége.

Mi szükség van ilyen tanulmányokra? És ezt nem azért kérdezem, mert anyámmal élek és soha nem is volt és nem is lesz senkim a rühes macskámon kívül, hanem azért: mer’amúgy ki a kisfaszomat érdekli, ez? Ki volt az aki ebbe a hihetetlenül fontos kutatásba időt és energiát feccölt? Vagy a Freak of Cock műfaszú főszereplőjét , vagy a kielégítetlen, habzószájú háziasszonyok tömegét, vagy a faképnél hagyott bébipöcsű – de kedves, aranyos, lelkes – úriembereket, no meg a tanárok munkáját elvégző egyetemista kispajtásokat sejtem a dolog mögött meghunyászkodni. Bárhogy is van, totál fölbasz, hogy az ilyen minek van?

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!