Agybaj

A hímsoviniszta női lapok

Igaz, nem életem első “mész te a picsába” fennhangon megírt panaszos levelét sikerült bezsákolnom tegnap, a Takács Nórás poszt kapcsán, de ebben írták rólam azt először, hogy mit sem tudok én a női oldalakról. Már csak ezen aljas rágalom megcáfolása végett is írok kicsit ezekről. Tetszik tudni, ezek elég himsoviniszta lapok ám.

Folyt.köv. →

Egy jó Cosmo, vagy egy Elle a világ legjobb felüdülése is lehet akár, egy átlag férfinak, ha a vizezett kisfröccse mellett szórakozni akar egy kellemeset azon, hogy a női lapok szerzői mennyire a férfiak kapcarongyának titulálja drága olvasóit. Szereti elhitetni a gyenge nőkkel, hogy bennük van a hiba, az ő szopási technikájuk a rossz, és nem is a férfi rötyizett egyet sunyiba a retyón Ha a faszi félrekúr, akkor annak okát csakis önmagukban keressék és még véletlenül se karmolják szét hirtelen felindulásból a hűtlen társ arcberendezését, ne égesse fel a lakást, ne kaparja ki a másik ribanc szemét, mert a hiba richtig az Ön gépében van. Az ilyen cikkektől száll le a férfiak harmadik golyója, amikor az ASSZONY a femina.hu-ról ellesett “mi a legjobb a páromnak” szexpóz-katalógus egyik gyöngyszemét dobja be az estére, ha már a múltkori helikopterezésnek úgyis olyan csúnya vége lett, hogy egy hétig nem jutott más csak egy kósza orál a Barca-Reál meccs félidejében.

Nézzük mi is a tényállás.Okok, amiért a férfi nem keres randi után. A válasz nagyon egyszerű, ugyanazért, amiért ellenkező esetben te sem epekednél az első randi után egy fickó után. Egy női lap azonban, így listázza és magyarázza bele a totális faszságot a dologba.

1. “Bizonytalan az érzelmeiddel kapcsolatban.” Ez azért lehet, mert olyan jeleket küldtél neki, ami alapján még a vak bárzongorista is látta, hogy nem komázod a palit. Itt megint az lett kimondva, hogy bizony TE nem vagy tisztában az érzéseiddel. Nem kell túlbonyolítani a dolgot, hisz mindannyian ugyanazon elvek szerint választunk magunknak partnert  (még egyszer le ne írjam ezt a szót), ha tetszik, ha szimpi, akkor bejön, akkor lesz mézes bödön, meg fagyi nyalás, ha nem akkor nem. ENNYI.)

2. “Nem tud választani” Aki nem tud választani, az menjen az anyjába. Hullafölösleges adni a nagy kurvapecért. Ugyancsak el lehet dönteni elsőre akár a nőről, akár a hím tagról, hogy kell-e vagy sem.

3. “Még nincs túl az előző kapcsolatán” Az ilyen meg minek randizik komoly párkapcsolat reményében? Nőkre is vonatkozik ám!

4. “Csak szórakozott veled” Azért mert hagytad magad! Senki nem akar szórakozni. Minimum egy szex, de az meg nem szórakozás, hanem izzadtságcseppekkel és mámorító nyögdécselésekkel díjazott teljesítménybérezés alapú megfeszített nem fehér embernek való meló.

5. “Túl könnyen adtad magad” Egy ribanc voltál. Nincs ezen mit szépíteni. Szégyelljed el magad, de szélsebesen!

6. “Egyszerűen nem passzoltok össze” De ha ez igaz, akkor ezt TE is érzed és TE sem akarod, hogy keressen, mert minek, amikor úgysem illetek össze. De azért sajnáltasd csak magad a helyi Sturbucksban a dupla latte  meg a retinás iPad felett.

És persze ez fordított esetben is igaz. Mert míg a női lapok arra tanítják a gyengébbik nemet, hogy hogyan hódoljanak be uruk és parancsolójuknak, addig egy jó csöcsös magazin a sportautós, luxus kütyüs cikkek meg Hefner háreméből leszázalékolt pucér lányok fotói közé olyan cikkeket ékel be, amiben leviszi kutyába a macsókat. Szar egy világ ez. Legalább a Cica magazin nem hazudik az ember képébe.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Aymee says:

  Azért az, hogy ez a cikk színvonalas azt nem mondanám. Káromkodással teli, meglátszik, hogy ki írta. Szerintem ez nem egy jó cikk, hanem egy gusztustalan cikk. Persze fölösleges tépni a számat, mert egy ilyen ember mint a cikk írója úgyis mindent jobban tud másoknál, szóval csak a saját véleményem, a cikk írójáról és maga a cikkről is ugyanaz: Gagyi, otromba, trágár, parasztos.

  A cikk témájáról meg annyit, hogy hülye az a nő, aki a nála méghülyébb divatlapokból és női magazinokból vesz ötletet. Én szándékosan pont az ellenkezőjét csináltam annak, amit az újságok írtak és 3 éve élek boldog házasságban. Erről ennyit.

  A cikk írója meg jobban tenné, ha nem írna többet. SZÁNALMAS!

 2. bzseda@freemail.hu says:

  Figyellek:))))!

 3. Chat Géza says:

  Köszönöm a kedves szavakat. A színvonal és a témák jó ízléstől mentes válogatása ugyanilyen marad. De ha mégsem, szólj és én vetem magamra az első halál átkot.

 4. bzseda@freemail.hu says:

  Rég nem olvastam ilyen jó cikket-nekem nagyon tetszik ahogy írsz,jó,hogy vannak ilyen emberek,ebben az álszent,korhadó világban.
  Egy élmény volt,köszönöm:)!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!